Információ rendszergazdáknak

Küldje be weblapját az egyik Kadaza kategóriához

Lehetőség van arra, hogy a weblapját beküldje valamelyik Kadaza kategóriához. Minden a Kadaza honlapon történő megjelentetés céljából beküldött honlapot kiértékelünk. . Számunkra nagyon fontos a Kadaza minősége és erősen szelektálunk. A célunk az, hogy a Kadaza honlapot, amennyire csak tudjuk a felhasználóink számára hasznossá tegyük. Amennyiben elutasítjuk az Ön által beküldött honlapot, az nem jelenti azt, hogy ne méltányolnánk az Ön honlapját.

Kérjük, szenteljen időt a Kadaza weboldal kiválasztási eljárásának elolvasására, mielőtt egy honlapot beküld. Kattintson ide, hogy elküldje weboldalát valamelyik Kadaza kategóriához. Kérjük, tüntesse fel, hogy Ön szerint weboldala, melyik kategóriában nélkülözhetetlen.

Segítsen nekünk abban, hogy a Kadaza honlapot minél többen megismerjék: adja hozzá a Kadaza linket a weboldalához!

Ha Önnek van weboldala, méltányoljuk, ha a mi linkünket is elhelyezi rajta. Helyezzen el egy Kadaza.hu-ra vezető linket a weboldalán. Örülnénk, ha a “Kadaza.hu – Vizuális Internet honlap” megnevezéssel utalna ránk linkjében. Ha egy meghatározott Kadaza kategória linkjét szeretne elhelyezni, kérjük nyissa meg a kategóriát és illessze be a kategória URL-jét és címét az Ön kódjába.

____________________________________________________________________________________________

Ossza meg velünk tapasztalatait, véleményét és javaslatait Kattintson ide!.

Facebook  Twitter  Google+  Kadaza International  YouTube Channel