Névjegy      Írjon nekünk     Segítség     Kiválasztási eljárás     Rendszergazdák     Küldetésünk     Titoktartás     Feltételek

 

A vizuális kezdőoldal

A Kadaza egy könnyen használható, átfogó internetes útmutató és személyre szabott kezdőlap.

 

 

Kadaza

 

► Videót nézni

 


Az abszolút honlap és netes könyvtár

A Kadaza olyan praktikus honlap és egyben mindenre kiterjedő internetes könyvtár, amely összegyűjti a legjobb és legnépszerűbb weboldalakat számos témakört érintve: mint például a hírek, karrier és a közösségi média oldalak. A Kadaza honlapon megtalálható összes weblapot nagy gonddal választják ki és rendszerezik, úgy hogy mindenki számára könnyen használható, intuíción alapuló és elérhető legyen, valamint segítséget nyújtson . A Kadaza néhány kattintással az Ön összes kedvenc weboldalát elérhetővé teszi.


Személyre szabott Startlap

Ön a kedvenc, gyakran látogatott weboldalait a testre szabható honlapon tárolhatja, regisztrációs kötelezettség nélkül. A kedvencek könnyen hozzáadhatók vagy eltávolíthatók a ‘húzd és ejtsd’ funkció segítségével. Ön a személyes linkek elhelyezésével egy 25.000 weboldalt tartalmazó adatbázisban kereshet. A kezdéshez kattintson a Testreszabás linkre a honlapon.


Hátterek

Startlapját testre szabhatja színekkel, mintákkal, képekkel és azonnal megváltoztathatja az Ön személyes honlapját.


A legjobb internetes keresőprogramok egy dobozban

A Kadaza megkönnyíti és felgyorsítja a keresést az interneten. A legnépszerűbb keresőprogramok egy könnyen használható dobozban vannak összegyűjtve, amely  lehetővé teszi az üdítően gyors internetes keresést!


Gyors és egyszerű webböngészés mobiltelefonon és táblagépen

A Kadaza különösen kényelmesen használható táblagépeken és mobiltelefonokon. Csak látogasson el a kadaza.hu-ra, és a használt eszköztől függetlenül, bárhonnan elérheti a Kadazát.


Fedezze fel világszerte az internet legjavát

A Kadaza szerkesztői számos országból világosan feltérképezték az internet legjavát. Fedezze fel az összes kategória legnépszerűbb weboldalait a világ különböző pontjain. Válaszd ki az országodat.


Ossza meg velünk tapasztalatait, véleményét és javaslatait Kattintson ide!

 

 

yes  Kedvelj minket a Facebookon

 

 

Azáltal, hogy használja a szolgáltatásainkat, beleegyezik, hogy mi és a Google beállíthatunk sütiket, hogy hirdetéseket jelenítsünk meg és elemezzük a forgalmunkat. Weboldalunkat olyan partnerprogramok támogatják, mint például az eBay és az Amazon partnerprogramjai, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy jutalékot kapjunk a webhelyeikre való hivatkozásért. Részletes leírás