Névjegy      Írjon nekünk     Segítség     Kiválasztási eljárás     Rendszergazdák     Küldetésünk     Titoktartás     Feltételek

Lépjen velünk kapcsolatba

Kérjük, először segítség oldalunkat ellenőrizze, itt választ kaphat kérdéseire.

Kövessen bennünket a Twitteren, Facebookon vagy a Instagram az új információkért, az új Kadaza tartalmakért és hírekért.

Facebook  Twitter  Google+ 

Ossza meg velünk tapasztalatait, véleményét és javaslatait:


Küldjön be Ön is weboldalt

Felhasználóink javaslatait is várjuk, hogy mindig naprakészek legyünk és meggyőződjünk arról, hogy semmit sem hagytunk ki. Minden erőfeszítésünk ellenére is megtörténhet, hogy egy-egy Ön által fontosnak tartott weboldal kimarad.  Ilyen esetben kérjük, töltse ki az alábbi formanyomtatványt vagy küldjön emailt az addsite@kadaza.hu email címre. Mielőtt beküldene egy weboldalt, kérjük olvassa el Weboldal kiválasztási eljárásunkat.


Javaslatok: feedback@kadaza.hu


Információ rendszergazdáknak

Küldje be weblapját az egyik Kadaza kategóriához

Lehetőség van arra, hogy a weblapját beküldje valamelyik Kadaza kategóriához. Minden a Kadaza honlapon történő megjelentetés céljából beküldött honlapot kiértékelünk. . Számunkra nagyon fontos a Kadaza minősége és erősen szelektálunk. A célunk az, hogy a Kadaza honlapot, amennyire csak tudjuk a felhasználóink számára hasznossá tegyük. Amennyiben elutasítjuk az Ön által beküldött honlapot, az nem jelenti azt, hogy ne méltányolnánk az Ön honlapját.

Kérjük, szenteljen időt a Kadaza weboldal kiválasztási eljárásának elolvasására, mielőtt egy honlapot beküld. Kattintson ide, hogy elküldje weboldalát valamelyik Kadaza kategóriához. Kérjük, tüntesse fel, hogy Ön szerint weboldala, melyik kategóriában nélkülözhetetlen.


Reklám és partnerségek


Ossza meg velünk tapasztalatait, véleményét és javaslatait Kattintson ide!


► Vissza a honlapra

► Lépjen velünk kapcsolatba

► Weboldal kiválasztási eljárás

► Segítség


→ A Kadaza beállítása kezdőlapként

→ Az összes Kadazán megtalálható weblap áttekintése

→ Nemzetközi


yes  Kedvelj minket a Facebookon

 

Azáltal, hogy használja a szolgáltatásainkat, beleegyezik, hogy mi és a Google beállíthatunk sütiket, hogy hirdetéseket jelenítsünk meg és elemezzük a forgalmunkat. Weboldalunkat olyan partnerprogramok támogatják, mint például az eBay és az Amazon partnerprogramjai, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy jutalékot kapjunk a webhelyeikre való hivatkozásért. Részletes leírás